Brands & Partnere

Tekhuset AS driver ulike nettbutikker i Norge, og ekspanderer til utlandet i 2022. Vi samarbeider også med en rekke andre brands i Norden.

Brands & Partnere

Tekhuset AS driver ulike nettbutikker i Norge, og ekspanderer til utlandet i 2022. Vi samarbeider også med en rekke andre brands i Norden.

Våre brands

Tekhuset AS sitt mål er å tilby kvalitetsprodukter i ryddige og oversiktlige nettbutikker, med gode og utfyllende produktbeskrivelser så kunden alltid vet hva den får. Vår filosofi innebærer at det å sette kunden først, alltid vil lønne seg, og vi strekker oss derfor så langt vi kan for å gjøre alle våre kunder fornøyde.

Under har vi laget en oversikt over våre forskjellige merkebutikker:

iPimpnorge

iPimp.no har siden 2012 hatt Norges største reservedellager og leverer deler til mobilreparasjon over hele landet. I butikken finner du alt av deler til ulike modeller fra Sony, Samsung, Apple og mye mer!

Robotstovsuger

Neatsvor tilbyr robotstøvsuger med unike funksjoner i den beste kvaliteten. I butikken finner du alt du trenger til vask og støvsuging av gulv. Neatsvor kom på første plass i Guidesiden sin robotstøvsuger test.

Venner og partnere

Vi tar også en del av utviklingen og er i partnerskap med andre nettbutikker. Her ser du våre partnere og venner: 

Airfryer

Cosori.no er en av Norges ledende leverandører av kjøkkenapparatet: airfryer. Cosori har tatt det norske markedet med storm og har blitt kåret til best i test 2021 av Tekguide.no. Du kan lese testen her: Airfryer

Boblespa.no har på kort tid blitt en av Norges største leverandører av oppblåsbare boblebad og spatilbehør. I nettbutikken får du tak i alt du trenger for å slappe av etter en lang dag på jobben eller trening!

Massasjepistoler.no selger massasjeapparater som bidrar til en bedre hverdag. En massasjepistol passer perfekt til  både menn og kvinner i alle aldersgrupper og har blitt utrolig populært de siste årene.

Sup Brett Hydro-Force

Hydro-Force vokser i lynfart som leverandør oppblåsbare sup brett og tilbehør. Med gode tilbakemeldinger fra flere hundre kunder fikk vi bekreftelsen vi lette etter – padling og surfing trender i Norge!

Mazzetti.no har utviklet en massasjestol av markedets beste kvalitet med italiensk design. Stolen brukes av kiropraktorer og idrettsutøvere, samtidig som den finnes i over 2000 norske hjem.

Nordiskbadstu er en norsk leverandør som tilbyr finske badstuovner av topp kvalitet. De tilbyr rask levering på 1-2 dager. Ser du etter en badstuovn til din badstue, er dette den rette leverandøren for deg.

Basseng Bestpools

Bestpools har som visjon å bli en ledende leverandør av hagebasseng, barnebasseng og bassengtilbehør. I nettbutikken finner du et basseng til enhver familie, og alt du trenger for å opprettholde vannkvaliteten!

Klimaanlegg-Aircondition-1072x800-1-1024x764

Klimaanlegg har som visjon å tilby Aircondition til alle rom i husstanden året rundt. Med nytenkende fokus på miljø, energisparing og effektivitet har klimaanleggene blitt svært populære!

Dusjkabinett har som fokus å tilby stilige dusjvegger, dusjkabinett og tilbehør til dusjen. Med et bredt sortiment og fagfolk i kundeserviceteamet, har vi alltid den rette dusjløsningen for deg!